Henkilökunta

Koulutettu hieroja (AT) 2018
Urheiluhieroja (EAT) 2021

Hei! Olen Kristina Yuppe, Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja. 
Olen suorittanut hieronnan ammattitutkinnon (AT) keväällä 2018 Jyväskylän Hierojakoulussa ja aloitin 1.6.2018 yritykseni toimintaa omissa tiloissa Jyväskylän Kekkolassa.
Klassisen hieronnan lisäksi ole erikoistunut nivelten mobilisointiin.

11/2021 olen suorittanut hieronnan erikoisammattitutkinto Urheiluhieroja (EAT) Jyväskylän Gradiassa. Koulutukseni sisätönä mm. urheilijan lihashuolto, ala- ja ylärajakipuseisen potilaan toimintakyvyn edistäminen sekä peiitinkalvojen hieronta potilaan toimintakyvyn edistämisessä.

Täydennyskoulutus 

  • Osteopaattisen mobilisointitekniikat-kurssi, 10/2018.
  • Intialainen päähieronta koulutus, 04/2019.
  • Fascia terapeuttinen harjoittelu-koulutus, Myofascia-pallohieronta ja Kehohallinta-kurssi, 6/2019.
  • Lihaskalvohieronta, fascia-käsittely raudoilla, 9/2020.

Erillaisilla hierontatekniikkoilla ja mobilisoivalla hieronnalla päästään rentouttamaan lihaksia ja lievittämään esimerkiksi istumatyön aiheuttamia selkä- ja niska-hartiakipuja.

Hieronnan ei tarvitse olla aina pelkästään lihasta muokkaavaa toimintaa tai kiputilan poistamiseksi tähtäävää hoitoa  Jokaisella meillä on oikeus antaa aikaa itsellemme ja hieman hemmotella itseämme. Hieronnalla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, se myös poistaa stressin tuntemuksia. Rentouttava hieronta aktivoi parasympaattisen hermoston osia, jolloin kehossa lisääntyvät ne ainesosat, jotka saavat aikaan rauhoittumisen ja hyvänolon tunteen.

Tätä mahdollisuutta haluan tarjoa asiakkailleni!

-Kristina